Video| Autostrada A1, Lugoj-Deva, lotul 4: Stadiul lucrărilor la celebrul deal al „liliecilor”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Autostrada A1, Lugoj-Deva, lotul 4: Stadiul lucrărilor la celebrul deal al „liliecilor”.

În acest moment, la celebrul deal al ”liliecilor” de pe lotul 4 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, lucările sunt întrerupte, muncitorii luând o vacanță.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

De mai bine de doi ani, sute de muncitori lucrează aproape zilnic la excavarea versantului de la marginea satului Şoimuş, pentru a realiza o portiune de aproximativ 1 km din una dintre cele mai spectaculoase autostrăzi din România.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Citește și: VIDEO ”Blestemul liliecilor”. Alunecare de teren pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva (lot 4): Se repetă istoria ”Orăștie-Sibiu”?

Citește și: VIDEO: Pe Autostrada A1, Lotul 4, Lugoj – Deva, ”chinezii” de la UMB lucrau pe ploaie în ”Dealul Liliecilor”

Înainte de plecarea în minivacanță, alunecarea de teren încă nu fost ”atacată”. Este tot mai evident că antreprenorul încearcă să ridice zidurile pe ambele părți ale alunecării, ulterior încercând să o abordeze.

Constructorul, asocierea SC Tehnostrade SRL – SC SPEDITION UMB SRL, a dat asigurări ferme că termenul de finalizare al execuţiei, prevăzut pentru luna august 2019, va fi respectat. Lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva are în total 22,139 km care la acest moment este finalizat în proporţie de 95%.

Citește și: VIDEO: Pe autostrada A1, Lugoj-Deva, după realizarea conexiunii la nodul Șoimus, antreprenorul „atacă cu toate forțele” Dealul Liliecilor

Reprezentanții Asocițaiei Pro Infrastrucutura au menționat pe froumul peundemerg.ro faptul că:

“Este foarte mult de muncă în continuare la vestitul deal „al liliecilor”. Termenul de finalizare asumat de către constructor (UMB) este august 2019.

Este prima dată când în spațiul public este înaintată o dată oficială realistă, fezabilă, care ne dă în sfârșit dreptate și pune capăt promisiunilor fanteziste, minciunilor și manipulărilor din ultimii doi ani”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei