Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Albaiulianul Nicuşor Stanciu a marcat un eurogol în partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ

Tudor Stan

Publicat

în

Revenit printre titularii campioanei României, Nicuşor Stanciu a jucat foarte bine şi a pus umărul la victoria Stelei, în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ cu scorul de 2-0. Fostul unirist a oferit şi pasa de la primul gol al meciului, marcat de Adi Popa, iar înainte de intrarea la cabine, albaiulianul a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale primei etape din returulul Ligii I.

Partida de sâmbătă seara a fost una extrem de reuşită pentru fostul jucător al Unirii Alba Iulia, care „a jucat ca un veritabil număr 10” din spusele oficialilor stelişti, şi a reuşit pe lângă gol şi pasă de gol, alte câteva ocazii bune care se puteau termina cu gol în poarta moldovenilor. Mijlocaşul de 20 de ani crescut în curtea „defunctei” Unirea Alba Iulia a primit nota 8 în unicul ziar de sport de specialitate, cea mai mare din tabăra Stelei, alături de Adi Popa, marcatorul primului gol al partidei. Transferul albaiulianului la trupa din Ghencea a fost unul de bun augur pentru fostul unirist, având în vedere că în tricoul roş-albastru, Stanciu are cele mai bune cifre de la debutul în prima ligă (debut pe 7 mai 2010, în partida Unirea Alba Iulia-Steaua Bucureşti) 5 goluri marcate şi 3 pase decisive. Pentru Nicuşor Stanciu şi Steaua urmează dubla de foc în compania liderului Astra Giurgiu, partide care pot să întărească lupta pentru titlul suprem al Ligii I, respectiv pot să o distanţeze pe Astra Giurgiu faţă de principala candidată la titlu, Steaua Bucureşti. Vezi mai jos execuţia superbă a lui Nicuşor Stanciu din partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea