Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Aiudeanul Ruben Ciungan, la duel în concursul „Vocea României”. Din păcate, nu a mers mai departe

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ruben Ciungan a reuşit să impresioneze juriul şi publicul la „Vocea României ” în audiţiile pe nevăzute, însă se pare că şansa nu i-a surâs la duel. Tânărul din Aiud a părăsit vineri, 31 octombrie, concursul „Vocea României”. După duelul dintre el şi  Ivana Farc, în seria confruntărilor, Tudor Chirilă a ales să meargă mai departe în concurs cu Ivana. Au fost primii concurenţi nominalizaţi la duel din echipa lui Tudor şi cei care au deschis seria confruntărilor la ediţia din acest an.

Citiţi şi VIDEO Ruben Ciungan a smuls ropote de aplauze la ”Vocea României”. Tânărul din Aiud a intrat în echipa lui Tudor Chirilă

„Ăştia doi se bucură atât de mult de cântat, încât nimic nu îi pune în dificultate”, a spus Tudor, înainte ca cei doi să-şi înceapă prestaţia.

Ruben şi Ivana au interpretat melodia „The lady is a tramp”, a lui Tony Bennet si Lady Gaga, şi au primit numeroase complimente din partea antrenorilor care au apreciat armonia adusă de concurenţi pe scena duelului. Deşi Ruben a intimidat-o la început pe Ivana, având în vedere că îi desparte jumătate de ruben ciunganmetru, tânăra s-a impus şi a dat ce a avut mai bun din ea, reuşind să-l pună în umbră pe Ruben.

„Aţi făcut un show de milioane. Felicitări!”, a spus Lori, mărturisind că a fost impresionată mai ales de cum s-a prezentat Ruben. „Cel mai mult îmi place transformarea lui Ruben, e mai dezinvolt”, i-a felicitat şi Moga.

„Sunteţi complet transformaţi. Mi-a plăcut foarte mult momentul per total. Vă felicit pentru spectacolul pe care l-aţi făcut”, a spus Smiley, menţionând totodată că Ivana este o prezenţă delicată, ce a reuşit  să-l domine acolo unde trebuia pe Ruben”.  Ruben nu a fost salvat de niciun antrenor şi a părăsit competiţia.

Nu a mers mai departe, însă Ruben rămâne cu siguranţă cu o amintire plăcută pe viaţă, experienţă câştigată, dar şi cu apariţia pe micile ecrane, cunoscându-l o ţară întreagă.

Ruben este student în primul an la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Noi te susţinem în continuare Ruben! Succes în planurile tale de viitor!

Sursa foto: protv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea