Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Monden-Clubbing

VIDEO: Aiudeanul Cătălin Milea a lansat o melodie în limba spaniolă „Con tu voz” sub noul nume de scenă, „Paulo”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

După ce a lansat în luna mai primul cover în România la o piesă a lui Richard Marx, aiudeanul Cătălin Milea s-a gândit să schimbe genul muzical pe care îl abordează. Sub noul nume de scenă, „Paulo”, a lansat o melodie în limba spaniolă, „Con tu voz”.

„Nu contează anii” este primul cover în România la piesa lui Richard Marx și a fost lansat de tânăr în luna mai. Încă de atunci Cătălin anunța că intenționează să schimbe genul muzical pe care îl abordează.

Schimbarea nu s-a lăsat mult timp așteptată, iar Cătălin Milea se va axa acum pe muzica spaniolă regheton. Și-a schimbat și numele de scenă „Paulo”: “Nu este în România acest nume de scenă și am zis să profit de acest lucru pentru că mă cheamă și Paul.”

YouTube video

Linia melodică și versurile le-a compus singur: “Aș putea să compun pentru oricine, știu ce pot să fac. Sper să ajung acolo unde îmi doresc după ultimii 16 ani de muncă. Sper ca tatăl meu să fie mândru de mine de acolo din ceruri”, spune Cătălin.

Recent, a mai compus o piesă regheton în limba spaniolă care se numește „Te perdono”. Tânărul își dorește să ajungă la o casă de discuri care să îl ajute să lanseze videoclipul pentru această melodie.

“Doar Dumnezeu poate lucra, eu vă promit că nu am să vă dezamăgesc cu nimic. Vă mulțumesc pentru fiecare distribuire și susținerea de până acum”, transmite artistul fanilor care îl pot urmări acum și pe canalul personal de Youtube.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 10 – 16 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 10 – 16 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Garfield Movie 3D / Garfield Avanpremiera Regia: Mark Dindal Cu: Hannah Waddingham, Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult, Chris Pratt Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic Durată: 107 min Rating: AG […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea