Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Victorii pe Gutâi pentru piloţii din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vestita probă de raliu de pe Gutâi a găzduit în weekend-ul 20-21 august, etapele XI şi XII ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.Clubul Sportiv Autosport Fair Play din Alba Iulia a fost prezent la startul celor două etape cu 4 piloţi: Mihai JR Beldie, Cristian Opincariu, Mihai Beldie şi Lopăzan Lucian.
„Pentru mine raliul de la Baia Mare este prima amintire din lumea competiţiilor automobilistice. Aici m-a dus tatăl meu să văd pentru prima dată o astfel de întrecere. La aceste etape am avut bucuria să împart maşina cu tatăl meu, cel care m-a iniţat în acest sport. Sunt foarte fericit că am reuşit să plec acasaă cu 2 victorii şi cu maxim de puncte, foarte importante în economia campionatului. Obiectivul meu este câştigarea titlului de campion naţional al clasei H2″ a declarat Mihai JR Beldie.
Preşedintele Clubului Sportiv Autosport Fair Play Alba Iulia, domnul Mihai Beldie a încercat să fie mai rapid decât băiatul său, Mihai Beldie Jr. Se pare că elevul şi-a depăşit de mult profesorul. ”La Baia Mare, am avut plăcerea după mai mulţi ani de pauză în care mi-am păstrat statutul de organizator de competiţii sportive, să mă aflu din nou în postura de pilot la start. Bucuria a fost şi mai mare pentru că am concurat cu aceeaşi maşină cu care fiul meu a câştigat. Este un sentiment de împlinire ca eu să concurez în postura de ”gentleman driver” alături de Bebe” a declarat domnul Mihai Beldie.
Cristian Opincariu a obţinut victoria clasei H5 şi a urcat pe treapta a III-a a podiumului la grupa H şi clasamentul maşinilor cu 2 roţi motrice. Lucian Lopăzan, ocupă locul III la doar 3 zecimi de adversarul său direct în lupta pentru obţinerea titlului de vice-campion naţional al clasei, Nicolae Ion.
Următoarea provocare pentru piloţii Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop are ca locaţie traseul de la Rânca, în perioada 9-11 septembrie.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea