Rămâi conectat

Ştirea zilei

VICTORIE pentru Karina, adolescenta din Alba care are nevoie urgentă de sprijin financiar pentru investigații medicale: Mesajul de mulțumire al mamei sale

Ziarul Unirea

Publicat

în

VICTORIE pentru Karina, adolescenta din Alba care are nevoie urgentă de sprijin financiar pentru investigații medicale: Mesajul de mulțumire al mamei sale

Karina, adolescenta de 14 ani din Alba Iulia, care are nevoie urgentă de sprijin financiar pentru investigații medicale, poate într-un final să urmeze un tratament care îi poate salva viața.

Familia Karinei a reușit să strângă suma necesară pentru analizele și investigațiile imagistice, în urma apelului umanitar lansat pe Facebook.

Tratamentul constă în administrarea de medicamente imunosupresoare, care au scopul de a opri atacul sistemului imunitar asupra ficatului.

CITEȘTE ȘI: APEL UMANITAR pentru o adolescentă din Alba

Mama Karinei a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care au donat pentru a o ajuta pe fiica sa.

Mesajul mamei Karinei

„Țin să mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături și ne-au sprijinit, atât prin mesaje de încurajare, cât și din punct de vedere material, pentru a putea face toate investigațiile posibile pentru fetița noastră, Karina.

Nu credeam că vom fi plecați din țară așa de mult timp, dar a fost nevoie de analize complexe, s-a dat un tratament și a trebuit să fie monitorizată, pentru a vedea cum reacționează.

Așa va fi de acum înainte… Monitorizare continuă, pentru a vedea la timp cea mai mică schimbare.

Ne pare rău că nu e posibil să mulțumim personal tuturor celor care ne-au sprijinit, dar sper ca acest mesaj să ajungă la cât mai multe persoane.

Mesajele voastre de încurajare au ajutat-o să fie optimistă, chiar dacă multe s-au schimbat într-un timp scurt.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Silvia Câmpian, din Alba Iulia, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: A fost felicitată cu flori și tort

Ziarul Unirea

Publicat

în

Silvia Câmpian, din Alba Iulia, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: A fost felicitată cu flori și tort Doamna Silvia Câmpian,, din Municipiul Alba Iulia a fost sărbătorită în cursul zilei de miercuri, 19 iunie 2024, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani. Citește și: FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea