Victor Ponta numește jurnaliștii ”proști care publică știri”. De ce s-a supărat premierul poreclit ”plagiatorul”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Victor Ponta, premierul asupra căruia au planat mai multe acuzații de plagiat, fiind numit, în noiembrie, de presa franceză prezidențiabilul ”Copy-paste”, a spus, miercuri, în debutul ședinței de Guvern despre jurnaliștii din România că sunt ”proști care publică știri”.

Ponta-VictorPonta s-a supărat că Sevil Shhaideh, noul ministru al Dezvoltării, a fost numită de presă ”fina lui Dragnea”

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

„Am aflat că doamna ministru, deşi este musulmană, are un naş creştin. Deci nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud atâţia proşti care publică ştiri, dar, mă rog, asta e, v-aţi obişnuit, cred, în cei doi ani şi jumătate, cu tot felul de lucruri de acest gen. Vreau să îi mulţumesc lui Liviu şi să îi spun că mă bazez şi ne bazăm în continuare ca toate proiectele pe care le-am început să le putem duce la bun sfârşit”, a afirmat prim-ministrul, scrie stiripesurse.ro.

Informaţia că Liviu Dragnea ar fi naşul lui Sevil Shhaideh a fost lansată de senatorul PSD de Constanţa Nicolae Moga, nu a fost o invenţie a presei. Pentru că Shhaideh este musulmană iar în această religie nu există naşi, Liviu Dragnea a declarat că a fost doar martor la cununia acesteia. Informaţia despre presupusa relaţie de rudenie dintre Dragnea şi Shhaideh a fost publicată de toată presa, inclusiv de publicaţiile simpatizate de premierul Victor Ponta, mai scrie sursa citată.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

nu sant robot 20 mai 2015 at 19:47

ia sa ne amintim de prostul care publica plagiate:)

gicu 21 mai 2015 at 8:12

Are dreptate!

:) 21 mai 2015 at 9:28

Liviu Dragnea este curat precum lacrima! nu a mintit niciodata, nu a furat si nici nu a manipulat in ziua votului… mai lasa ne Victore cu prietenii tai de incredere

MDA1 21 mai 2015 at 10:25

ne bazăm în continuare pe toate proiectele inceputet de Liviu Dragnea si Ponta

ilie de la uzina 21 mai 2015 at 11:32

care-s alea?

Răspuns 21 mai 2015 at 12:18

Ţi le spun eu @ ilie de duzină :
Deci :
– proiectul 1
– proiectul 2
– proiectul 3
– proiectul 4
– etc !

Comentariile sunt oprite