Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Victor Ponta numește jurnaliștii ”proști care publică știri”. De ce s-a supărat premierul poreclit ”plagiatorul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Victor Ponta, premierul asupra căruia au planat mai multe acuzații de plagiat, fiind numit, în noiembrie, de presa franceză prezidențiabilul ”Copy-paste”, a spus, miercuri, în debutul ședinței de Guvern despre jurnaliștii din România că sunt ”proști care publică știri”.

Ponta-VictorPonta s-a supărat că Sevil Shhaideh, noul ministru al Dezvoltării, a fost numită de presă ”fina lui Dragnea”

„Am aflat că doamna ministru, deşi este musulmană, are un naş creştin. Deci nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud atâţia proşti care publică ştiri, dar, mă rog, asta e, v-aţi obişnuit, cred, în cei doi ani şi jumătate, cu tot felul de lucruri de acest gen. Vreau să îi mulţumesc lui Liviu şi să îi spun că mă bazez şi ne bazăm în continuare ca toate proiectele pe care le-am început să le putem duce la bun sfârşit”, a afirmat prim-ministrul, scrie stiripesurse.ro.

Informaţia că Liviu Dragnea ar fi naşul lui Sevil Shhaideh a fost lansată de senatorul PSD de Constanţa Nicolae Moga, nu a fost o invenţie a presei. Pentru că Shhaideh este musulmană iar în această religie nu există naşi, Liviu Dragnea a declarat că a fost doar martor la cununia acesteia. Informaţia despre presupusa relaţie de rudenie dintre Dragnea şi Shhaideh a fost publicată de toată presa, inclusiv de publicaţiile simpatizate de premierul Victor Ponta, mai scrie sursa citată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea