Rămâi conectat

Ştirea zilei

Viceprimarul Municipiului Sebeș, în CONCEDIU MEDICAL, în ziua în care se votează revocarea sa din funcție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viceprimarul Municipiului Sebeș, Bogdan Adrian, se află oficial în concediu medical astăzi, 16 iunie, în ziua în care se votează revocarea sa din funcție.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de către reprezentanții Primăriei Sebeș, acesta a trimis, în cursul zilei trecute, o înștiințare în acest sens, care a fost mai apoi înregistrată.

Abordat de jurnaliștii ziarulunirea.ro, în lumina acestor circumstanțe, viceprimarul Bogdan Adrian nu a răspuns la telefon.

Consiliul Local al Municipiului Sebeș este convocat în şedinţă publică extraordinară pentru ziua de miercuri, 16 iunie 2021, de la ora 13:00, la sala de spectacol Radu Stanca din cadru Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, unde se va discuta și despre eliberarea sa din funcție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea