Rămâi conectat

Actualitate

Viața la bloc, pe mod silențios: Pentru ce ar putea primi românii amenzi de pâna la 10.000 de euro!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viața la bloc, pe mod silențios: Pentru ce ar putea primi românii amenzi de pâna la 10.000 de euro!

Aparent fără mari responsabilități, viață la bloc a românilor s-ar putea schimbă radical! Locatarii pot încasa amenzi de până la 10.000 de euro pentru gesturi aparent banale.

Judecătoria Sector 1 București a luat decizia de a amendă un bărbat cu suma de 10.000 de euro, sub formă de daune morale pentru vecinii săi. Situația a porniit de la nemulțumirea vecinilor asupra volumului la care „inculpatul” ascultă muzică în apartamentul sau.

„Este o decizie în premieră şi este extrem de inedită pentru că o instanță de judecată, după un probatoriu care spun că a fost covârşitor, pentru că aşa am şi reuşit să obţinem această soluţie, l-a obligat pe pârât să plătească 10.000 de euro, defalcat. 5.000 de euro pentru soţ, 5.000 de euro pentru soţie.Aici discutăm de daune morale, pentru că în mai mult de 16 rânduri, această persoană a şi fost amendată de către Poliţie, deci s-a constatat de către o autoritate a statului că i-a deranjat, pur şi simplu. Îşi deranja vecinii şi mai mult decât atât, mergea cu rolele prin casă dacă vă vine să credeţi.

Dădea muzica la maximum şi treaba asta se întâmpla din 2019. Este un mare semnal de alarmă pentru cei care fac asta în mod uzual (…) Cred că ştim cu toţii ce înseamnă să auzi muzica bubuind la 2 noaptea şi să fie petreceri nesfârşite. Poţi să ajungi să plăteşti scump pentru petrecerile respective.

Suma nu mi se pare că este mare, am mai auzit chestiunea aceasta, că e foarte mult pentru o simplă deranjare a vecinilor, dar în momentul în care faci chestiunea asta de trei ani de zile şi nu te potoleşti, Poliţia te amendează de 16 ori, singura variantă pentru a fi oprit într-un fel sau altul este să fii „condamnat” la plata unei sume, care pur şi simplu să te usture, pentru că ăsta este termenul potrivit. Cu siguranță, persoana aceasta nu o să mai dea muzica tare şi cu atât mai mult, eu cred că o să fie un exemplu şi pentru ceilalţi care deranjau şi liniştea publică şi liniştea vecinilor, în acele ore când trebuie să menţinem liniştea, fără să dăm muzica la maximum în apartamente”, a spus avocatul Adrian Cuculis, conform playtech.ro

Sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea