Rămâi conectat

Ştirea zilei

Viața bate filmul! Polițistul BCCO Alba Iulia, inculpat în dosarul Berbeceanu, a leșinat la proces. Cine a sărit primul să îl ajute?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou episod din categoria “viața bate filmul”. Astăzi, la  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a avut loc un nou termen în dosarul fostului şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu,  unde au fost audiaţi ca martori şeful Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Hunedoara şi doi poliţişti de la IPJ Alba şi IPJ Sibiu.

Potrivit unor surse judiciare citate de hunedoaraliberă.ro, în timpul audierilor, inculpatului Alin Muntean, poliţist BCCO Alba Iulia, acuzat acum de procurorii DNA că a contribuit la fabricarea dosarul fostului comisar,  i s-ar fi făcut rău şi a leşinat. Iar pentru că “viața bate întodeauna filmul”, cel care i-a sărit primul în ajutor a fost chiar Traian Berbeceanu.

Şedinţa a fost suspendată timp de 30 de minute, timp în care personalul medical al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale lui Alin Muntean, care s-a lovit la cap după ce a căzut din picioare.

Poliţistul Alin Muntean este acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual în formă continuată şi complicitate la infracţiunea de represiune nedreaptă împotriva comisarului şef Traian Berbeceanu.

La audieri participă şi autorii dosarului DIICOT în care Traian Berbeceanu este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional, dar şi fostul şef al BCOO Alba Iulia, care are dublă calitate: atât de inculpat, cât şi de parte vătămată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea