Rămâi conectat

Politică Administrație

Vezi noul sediu al Colegiului Medicilor din Alba! Gheorghe Vieru a reușit să aducă medicilor o reședință modernă!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Pentru reabilitarea sediului de pe strada Lucian Blaga numărul 8, repartizat de la Consiliul Județean în 2010, Colegiul Medicilor din Alba a investit, până acum, din fonduri proprii, peste 4 miliarde de lei vechi.

Clădirea care se afla într-o avansată stare de degradare a fost complet reabilitată. Au fost înlocuite tencuiala interioară și exterioară, instalațiile electrice și sanitare, au fost izolate zidurile și  recompartimentat spațiul interior.

Membrii colegiului se confruntau cu o acută lipsă de spațiu. De la două camere cât are în prezent sediul colegiului amenajat la etajul I în clădirea Direcției de Sănătate Publică Alba, medicii se vor muta într-un spațiu în care fiecare comisie va avea birou, cu sală de ședințe și secretariat. O sală va fi destinată pentru Clubul Medicilor. Noul sediu este supravegheat video.

Președintele Colegiul Medicilor din Alba, medicul legist Gheorghe Vieru, a declarat pentru ziarul “Unirea”că pentru acest lucru mulțumește Consiliului Județean, fără suportul căruia realizarea acestui obiectiv ar fi fost imposibilă. Acum se lucrează la dotarea cu mobilier a spațiului și  la amenajarea spațiului verde din spatele clădirii, după care se va face și mutarea propriu-zisă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Livezile va fi reabilitată și extinsă. Primăria comunei a solicitat acordul de mediu din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Livezile va fi reabilitată și extinsă. Primăria comunei a solicitat acordul de mediu din partea APM Alba Rețeaua de alimentare cu apă din Livezile va fi reabilitată și refuncționalizată. Primăria comunei a solicitat emiterea acordului de mediu din partea APM Alba.  Citește și: La pomul lăudat să nu te […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea