Rămâi conectat

Politică Administrație

Vezi noul sediu al Colegiului Medicilor din Alba! Gheorghe Vieru a reușit să aducă medicilor o reședință modernă!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru reabilitarea sediului de pe strada Lucian Blaga numărul 8, repartizat de la Consiliul Județean în 2010, Colegiul Medicilor din Alba a investit, până acum, din fonduri proprii, peste 4 miliarde de lei vechi.

Clădirea care se afla într-o avansată stare de degradare a fost complet reabilitată. Au fost înlocuite tencuiala interioară și exterioară, instalațiile electrice și sanitare, au fost izolate zidurile și  recompartimentat spațiul interior.

Membrii colegiului se confruntau cu o acută lipsă de spațiu. De la două camere cât are în prezent sediul colegiului amenajat la etajul I în clădirea Direcției de Sănătate Publică Alba, medicii se vor muta într-un spațiu în care fiecare comisie va avea birou, cu sală de ședințe și secretariat. O sală va fi destinată pentru Clubul Medicilor. Noul sediu este supravegheat video.

Președintele Colegiul Medicilor din Alba, medicul legist Gheorghe Vieru, a declarat pentru ziarul “Unirea”că pentru acest lucru mulțumește Consiliului Județean, fără suportul căruia realizarea acestui obiectiv ar fi fost imposibilă. Acum se lucrează la dotarea cu mobilier a spațiului și  la amenajarea spațiului verde din spatele clădirii, după care se va face și mutarea propriu-zisă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea