Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Vezi GALERIE FOTO: La Colegiul HCC din Alba Iulia frumuseţea boboacelor şi-a spus cuvântul din prima zi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru că „toamna se numără bobocii”, am zărit aproximativ 200 de elevi ai Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia care au fost încercaţi astăzi, în prima zi de şcoală de emoţii, suspans şi entuziasmul cunoaşterii celor mai frumoşi ani. Catalogul s-a strigat în curte, imediat după terminarea festivităţii de început de an, pentru ca apoi bobocii să meargă în sălile de clasă însoţiţi de profesorul diriginte.

După cum se ştie,  HCC-ul este considerat liceul elevilor „fiţoşi”, de bani gata, dar şi a celor cu cele mai bune rezultate la învăţătură. Lăsând la o parte aceste clişee, presiunea apasă şi în acest an pe umerii bobocilor care trebuie să ţină ştacheta sus, primul examen fiind Balul Bobocilor 2013, unde, pe lângă eleganţă, umor, stil şi talent elevii trebuie să impresioneze juriul şi prin cultura generală. Doar unul va purta titlul de Mister, respectiv Miss Boboc, care va fi decernat în prezenţa a peste 700 de elevi, ca în fiecare an. Rămâne de văzut care va fi norocoasa care va purta timp de un an „coroniţa” de Miss a liceului şi care sunt calităţile prin care aceasta va încerca să impresioneze.

Piesa lui Puya, „Bagă bani”, le-a sunat în prima zi de şcoală părinţilor, bobocii venind cu haine noi, smartphone-uri şi cu flori în mână, pentru că, de ce să nu recunoaştem, prima impresie este cea care contează.

[nggallery id=265]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului Pe 11-12 mai 2024, are loc, la Alba Iulia, Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, ediția a XII-a Casa de Cultură a Studenţilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea