Rămâi conectat

Curier Județean

Veteranul Mircea Oprea s-a remarcat pe „Dan Păltinişanu” *Uniristul a fost aclamat de galeria timişoreană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel mai vârstnic echipier din garnitura „alb-negrilor”, Mircea Oprea, ce va împlini 32 de ani în 20 de aprilie a lăsat o bună impresie împotriva formaţiei timişorene, în postura de apărător. Chiar dacă trecerea anilor a lăsat urme, în planul kilogramelor în plus, Mircea Oprea continuă să fie omul bun la toate în formaţia albaiuliană, fiind practic secundul lui Gherman din teren.

„Strâmbul” a bifat toate întâlnirile din primăvară (adunând 204 de minute), primul meci integral fiind tocmai pe Bega, unde galeria timişoreană l-a aclamat la scenă deschisă, în virtutea aniilor petrecuţi în „violet” (2002-2007, 84 de partide şi 17 goluri în Divizia A). „E normal că m-a mişcat acest gest, că nu m-au uitat fanii după atâta timp. Timişoara este a doua mea casă, m-am simţit excelent chiar şi în postura de adversar, pe arena timişoreană. Sincer, mă gândesc să mai joc cât mă ţin balamalele„, a afirmat uniristul, mutat pe mai multe posturi în această ediţie (atacant, mijlocaş central şi de bandă, fundaş stânga). „Am întâlnit cea mai bună echipă din serie şi e meritorie această remiză. În primele 25 de minute n-am cam ştiut unde-i mingea. Toate oasele mă dor acum„, a glumit Oprea. „Altfel te calibrezi când întâlneşti un adversar de calibru, pe un asemenea stadion. E explicabilă diferenţa de atitudine comparativ cu întâlnirea cu FC Olt. La Timişoara ne-am apărat, cu oltenii trebuia să construim„, a încheiat Oprea, ce a adunat 17 întâlniri în acest sezon.

*Pascal a fost curtat de Gloria Bistriţa în iarnă
Căpitanul unirist Adrian Pascal a fost curtat de fosta prim-divizionară Gloria Bistriţa în intersezon, tocmai adversara Unirii din Vinerea Mare. „A fost o ofertă reală, dar cei de la Alba Iulia au refuzat să-mi dea drumul„, a precizat portarul hunedorean. Acesta îşi va încheia înţelegerea cu Unirea la finele stagiunii, n-a semnat prelungirea, deşi au existat discuţii şi anumite surse susţin că goalkeeperul în vârstă de 31 de ani este în continuare pe lista Gloriei pentru la vară. „Deocamdată mă concentrez la Alba Iulia şi dacă s-ar reglementa situaţia financiară aş opta pentru continuitate„, a spus Pascal, ce a condus pe Bega o defensivă ce a blocat forţa oponenţilor, cu „surpriza” tânărului Ioan Stan ce l-a secondat aproape perfect pe I. Şerban, lăsându-l rezervă pe „senatorul de drept” Bumbac. „Este un punct muncit, meritat şi al doilea joc fără gol primit. Sper să continue cât mai mult această serie. Poli e o formaţie foarte puternică, ne-a presat, dar ne-am descurcat onorabil pe faza de apărare„, a încheiat Pascal. Atfel, oficialii unirişti susţin că vor achita până vineri rata contractuală pe luna februarie, în 15 aprilie fiind scadente contractele cuvenite lunii martie.

Dan HENEGAR

Foto Banatsport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea