Rămâi conectat

Actualitate

Vestea pe care toți românii o așteptă! Câte zile libere vor avea în minivacanța care se apropie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vești bune pentru toții românii! Câte zile libere vor avea salariații în minivacanța care se apropie

O sărbătoare legală este întotdeauna un prilej pentru a sărbători cu cei dragi, iar românii sunt nerăbdători să afle când va fi următoarea minivacanță.

După Paște și 1 mai, vestea bună este că în curând, salariații se vor putea bucura de zilele libere de la stat cu ocazia Rusaliilor.

Rusaliile semnifică Pogorârea Sfântul Duh și cade anul acesta în zilele de 16 și 17 iunie 2019, respectiv Duminica și Lunea Rusaliilor. Așadar, românii își pot planifica vacanța de Rusalii știind că vor avea la dispoziție trei zile libere, socotind cu weekend cu tot.

Proprietarii de pensiuni turistice din România îi sfătuiesc pe cei care vor să își petreacă 3 zile de vară, undeva departe de casă, să aleagă din timp opțiuni de vacanță la prețuri mai bune. Trebuie avut în vedere faptul că un plan de vacanță amânat înseamnă șanse mai mari de costuri ridicate și chiar de indisponibilitatea locurilor de cazare pentru acea perioadă.

Sursa: a1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea