Rămâi conectat

Politică Administrație

Venituri semnificativ mai mari decât cele prognozate la Parcul Industrial Cugir (PIC) pentru 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Investițiile consistente din bani publici realizate în ultimii ani de administrația județeană la Societatea comercială „Parcul Industrial Cugir” (PIC) SA încep să dea roade.

Parcul Industrial CugirConsiliul Județean Alba, în calitate de  acționar majoritar la PIC a aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat al societății pentru anul 2014.

Potrivit documentului se înrgistrează o creştere substanțială a  veniturilor totale, raportat la cele prognozate, de la 1.191.000 lei  la 1.547.000 de lei.

Dacă au crescut veniturile au crescut și cheltuielile la 1.540.000 lei, faţă de 1.186.000 cât a fost suma aprobată la începutul anului 2014.

Potrivit raportului de specialitate al documentului aprobat de aleșii județeni “având în vedere prevederile Ordonanţei nr. 26/21.08.2013 privind întărirea disciplinei financiare la nivelul unor operatori economici la care statul sau unităţile administrativ-teritoriale sunt acţionari unici ori majoritari, operatorii economici pol proceda la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli atunci când din motive temeinic justificate sunt necesare modificări ale nivelului indicatorilor economico financiari.

Societatea comercială „Parcul Industrial Cugir”SA Alba prin adresa înregistrată la registratura Consiliului Judeţean Alba a transmis spre aprobare Consiliului Judeţean Alba, Bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pentru anul 2014.

Din analiza principalilor indicatori economico financiari prezentaţi In propunerea de rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli corelaţi cu indicatorii din bugetul de venituri şi cheltuieli aprobaţi rezultă următoarele:

> Creşterea veniturilor totale de la 1.191,50 mii lei la 1.547,70 mii lei;

> Creşterea cheltuielile totale prognozate prin rectificare în valoare de 1.540,00 mii lei faţă de 1.186,73 mii lei aprobate la începutul anului 2014.

> Profitul brut estimat a se realiza în anul 2014 este stabilit la 7,70 mii lei.”

Pentru realizarea investiţiilor din Programul de investiţii, dotări şi sursele de fnanţare pentru anul 2014 sunt estimate cheltuieli In valoare de 464.759,17 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea