Rămâi conectat

Actualitate

Vara se numără cuţitarii. Un tânăr din Rădeşti a înjunghiat în gât, fără motiv, un bărbat aflat în barul din comună

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 21 de ani, din comuna Rădeşti este cercetat de poliţişti în strae de libertate, pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi portul fără drept al cuţitului, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã.

Asta pentru că joi, 28 iunie, în jurul orelor 22.00, C.T., ameţit fiind de aburii alcoolului, s-a deplasat, la un bar din localitate unde, fără nici un motiv, i-a aplicat o lovitură cu piciorul în cap unui bărbat aflat în bar, după care, cu un cuţit pe care-l avea asupra sa i-a aplicat două lovituri în zona gâtului, provocându-i două plăgi superficiale.

La câteva minute de la incident, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, au fost sesizaţi prin 112, că între doi bărbaţi a avut loc o altercaţie. Victima a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din Aiud unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat în spital.

În ultima perioadă tot mai multe cazuri de bărbaţi care au folosit cuţite să rănească alte persoane, au fost înregistrate pe raza judeţului Alba. Aproape de fiecare dată aceştia se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea