Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Valoarea tichetelor de masă pentru angajații Cupru Min Abrud nu va fi micșorată. Călin Bodea: „Am reușit să susținem drepturile și interesele angajaților”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Valoarea tichetelor de masă pentru angajații Cupru Min Abrud nu va fi micșorată. Călin Bodea: „Am reușit să susținem drepturile și interesele angajaților”

Angajații din cadrul Cupru Min Abrud au parte de vești bune în preajma sărbătorilor. Aceștia vor primi tichete de masă cu aceeași valoare, fără a fi afectate de prevederile noilor reglementări.

„Dragi colegi de muncă și prieteni,

Cu bucurie vă împărtășesc vestea unei victorii importante pentru comunitatea noastră și pentru angajații Cupru Min Abrud. Prin elaborarea unui memorandum, am reușit exceptarea Cupru Min Abrud de la limitarea cuantumului tichetelor de masă.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Aceasta are ca și consecință acordarea tichetelor de masă la aceeași valoare ca și până în prezent. Nici un angajat al Cupru Min Abrud nu va fi afectat de prevederile noilor reglementări în ceea ce privește acordarea tichetelor de masă. Prin acest memorandum, am reușit să susținem drepturile și interesele angajaților Cupru Min Abrud.

Prin eforturile noastre și implicarea europarlamentarului Victor Negrescu – consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu, am reușit să recâștigăm drepturile din contractul colectiv de muncă. Premierul Marcel Ciolacu și Ministrul Economiei, Ștefan Radu Oprea ne-au susținut în acest demers. Astfel, toate drepturile prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă vor fi respectate.

Mulțumim europarlamentarului Victor Negrescu pentru susținerea fără rezerve și deschiderea la dialog.

Citește și: FURTUL de combustibil de la Cupru Min Abrud: Hoții au scăpat de dosar, după cinci ani de cercetări

Acest succes este o dovadă clară că implicarea noastră, prin organizațiile locale, este importantă în rezolvarea problemelor comunității. Stabilitatea și siguranța angajaților din Munții Apuseni reprezintă un pas important pentru viitorul nostru comun. Să continuăm să fim vocea comunității și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun!

Prin sprijinirea mineritului în Munții Apuseni, PSD evidențiază angajamentul pentru dezvoltarea comunităților locale. O abordare responsabilă și sustenabilă este esențială pentru asigurarea prosperității și echilibrului în această regiune.

NOROC BUN! Sărbători fericite!”, a transmis Bodea Călin, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Locuințele din Lupșa și Hădărău, branșate la sistemul cu apă potabilă centralizat. Primăria comunei a primit acordul din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Locuințele din Lupșa și Hădărău, branșate la sistemul cu apă potabilă centralizat. Primăria comunei a primit acordul din partea APM Alba Localitățile Lupșa și Hădărău urmează să fie branșate la sistemul cu apă potabilă centralizat. Peste 400 de branșamente umrează să fie făcute, prin proiectul care a primit undă verde de la APM Alba. Amplasamentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea