Ziarul Unirea

Val de infracțiuni rutiere, în weekend, pe șoselele din județul Alba. Șoferi beți, fără permis, sau cu documente false, prinși de polițiști

Drumurile din județul Alba au fost pline, în cursul weekend-ului, de șoferi inconștienți, care erau la volanul autoturismelor fără să posede un permis de conducere, sub influența alcoolului sau care au prezentat acte cu înscrisuri false.

La data de 11 iunie 2021, în jurul orei 23,30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 12 iunie 2021, în jurul orei 01,00, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un tânăr de 21 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 12 iunie 2021, în jurul orei 01.30, polițiștii rutieri din Blaj au depistat un bărbat, de 43 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Costache Negri din Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 11 iunie 2021, în jurul orei 16.00, polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș au depistat un tânăr, de 23 ani, din comuna Doștat, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Șpring, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.

La data de 11 iunie 2021, în jurul orei 23.50, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat, de 34 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Octavian Goga din oraș, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 12 iunie 2021, în jurul orei 13.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat un tânăr, de 22 ani, din comuna Cenade, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 12 iunie 2021, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Drumul Sibiului, din Sebeș, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Ungureni, județul Botoșani.

În urma verificării documentelor prezentate de conducătorul auto, polițiștii au constatat că mențiunile privind inspecția tehnică periodică erau falsificate.

Față de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal pentru fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.

La data de 12 iunie 2021, în jurul orei 09.30, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat, de 34 ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, strada Ștefan cel Mare din oraș, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 13 iunie 2021, în jurul orei 04.15, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat un tânăr, de 26 de ani, din Brașov, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Iuliu Maniu, din Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 13 iunie 2021, în jurul orei 06.40, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Blaj au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Axente Sever, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Valea Lungă, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Albaiulianul Dorin Șerdean, după decizia instanței de a amâna cauza: „Evident, sper să fiu repus în funcție. Vedem ce se va întâmpla”

În luna ianuarie, albaiulianul Dorin Șerdean, a fost demis din funcția de președinte al clubului Dinamo, decizie luată în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Acțiune IPJ Alba pentru creșterea siguranței cetățenilor: Sfaturi pentru protejarea împotriva furtului, înșelăciunii și descurajarea cerșetoriei

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analilză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au desfășurat acțiuni… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 28 iunie – 2 iulie 2021

Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 28 iunie – 2 iulie 2021… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Șoferi și pietoni indisciplinați, sancționați de polițiștii din Alba, joi, într-o acțiune pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi pietonii

Polițiștii din Alba Iulia au organizat o acțiune cu efective suplimentare, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate neacordării priorității de trecere… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Parcul Arini din Sebeș: Megaproiect pentru revitalizare. Documentanțiile tehnice sunt în lucru

FOTO| Parcul Arini din Sebeș: Megaproiect pentru revitalizare. Documentanțiile tehnice sunt în lucru Spațiu îndrăgit de promenadă și de petrecere… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

SPAPL Aiud ANGAJEAZĂ consilier în cadrul Compartimentului Reparații, Întreținere drumuri. Condiții de participare

SPAPL Aiud ANGAJEAZĂ consilier în cadrul Compartimentului Reparații, Întreținere drumuri. Condiții de participare Serviciul Public de Interes Local Administraţia Patrimoniului… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro