Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Val de aer rece lovește România: Vin temperaturi scăzute și încep ninsorile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Val de aer rece lovește România: Vin temperaturi scăzute și încep ninsorile

Meteorologii anunță că iarna își va reveni în România în zilele următoare. Un val de aer rece va pune stăpânire pe Europa, iar pe lângă temperaturile scăzute vor începe și ninsorile.

„Un val de aer rece se afla in extindere pe Europa (noi suntem deja in masa rece si ne vom mentine, cu diferite variatii) precipitatii in extindere de joi /vineri, vineri si sambata in sud, centru si est.

Vor fi perioade cu ninsoare șI în zonele joase, la început în Oltenia, apoi (vineri noapte șI sâmbătă) în Muntenia, Dobrogea (sâmbătă) și sudul Moldovei. În Transilvania mai mult ninsori, iar la munte va ninge și se va depune strat consistent de zăpadă șI în zona mai joasă.

Perioadele cu ninsoare vor fi intercalate cu cele cu ploaie in zonele joase de relief, iar vineri si sambata vantul va avea intensificari la munte, dar si in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, cu rafale de 45…65 km/h pe perioade de timp (vineri noapte si sambata dimineata ) asociate cu ninsoare”, anunță ANM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea