Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Vacanţa a creat aglomeraţie la… IŞJ Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 18 aprilie, în prima zi de vacanţă a cadrelor didactice, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba s-a produs agolmeraţie la depunerea dosarelor pentru soluţionarea restrângerilor de activitate şi pretransfer. Potrivit listei cu posturile vacante, în judeţul Alba ar putea fi ocupate în total 721 de catedre. Deşi în lista afişată pe site-ul oficial personal.albanet.ro acestea apar ca fiind netitularizabile, potrivit unui anunţ postat pe acelaşi site al Compartimentului Managementul Resurselor Umane, preşedintele Comisiei judeţene de mobilitate, prof. Marcel Stan – inspector şcolar general adjunct al IŞJ Alba, precizează că termenul de netitularizabil sau titularizabil nu are nicio relevanţă şi nu condiţionează repartizarea candidaţilor în etapele de transfer pentru restrângere de activitate, pretransfer şi detaşare în interesul învăţământului. Atributul de titularizabil sau netitularizabil stabilit pentru un post didactic se referă la lista posturilor vacante pentru concursul de titularizare din 13 iulie 2011 şi va fi publicată în 31 mai.
Dacă în primele zile de la debutul perioadei de înregistrare a dosarelor pentru transfer şi pretransfer au fost depuse doar 16 dosare, odată cu prima zi de vacanţă a început să se producă aglomeraţie, numărul cererilor întregistate apropiindu-se de 150, a declarat Raluca Gheorghiu. În judeţul Alba, numai pentru restrângere de activitate ar trebui să ceară transferul 81 de cadre didactice. Documentele necesare pentru completarea dosarului sunt înscrise în cererea-tip, care poate fi descărcată de pe site-ul personal.albanet.ro. Cadrele didactice ar trebui să nu lase înregistrarea dosarelor pe data de 21 aprilie, la ora 15.00, când este termenul limită, deoarece nu este exclus să le lipsească vreun document şi să nu mai aibă suficient timp pentru completarea dosarului.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea