Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

„Vă tai! Vă omor!”: Abia ieșit din închisoare un bărbat din Alba și-a terorizat vecinii. Cum s-a terminat odiseea

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

„Vă tai! Vă omor!”: Abia ieșit din închisoare un bărbat din Alba și-a terorizat vecinii. Cum s-a terminat odiseea

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Aiud la pedeapsa de 2 ani, 9 luni şi 193 de zile închisoare, în regim de detenţie, pentru amenințare și distrugere.

Inculpatul este vecin cu persoanele vătămate, locuind vis a vis de locuința acestora. După liberarea din penitenciar, acesta obișnuia să facă scandal, să înjure pe toată lumea, reuşind să-şi terorizeze vecinii, conform declarațiilor acestora.

În noaptea de 28 spre 29 martie 2021, inculpatul a început să facă scandal în curtea locuinței sale, urletele sale fiind auzite de vecini. În jurul orei 04.00, s-a deplasat în fața locuinței persoanei vătămate, a escaladat parțial poarta de acces și a lovit cu un furtun geamul camerei în care se afla persoana vătămată. Persoana vătămată a deschis geamul și i-a spus inculpatului că va solicita intervenția organelor de poliție.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

În acel moment, inculpatul a continuat să urle și să adreseze injurii persoanei vătămate și familie sale, după care a plecat la locuința sa, în curte, unde a continuat să urle și să adreseze amenințări de genul „Vă tai! Vă omor!” la adresa persoanelor vătămate, iar la scurt timp, cu un cilindru metalic, a spart și celălalt geam al locuinței persoanei vătămate. Fiind în stradă, a continuat să adreseze amenințări persoanelor vătămate, spunând Vă tai! Vă omor!.

Persoana vătămată a solicitat intervenția organelor de poliție, la fața locului deplasându-se un agent de poliție, care l-a auzit pe inculpat cum se manifesta gălăgios și agresiv și adresa înspre locuința vecinului, amenințări cu acte de violență și cu moartea, din curtea locuinței sale.

Bărbatul mai fusese condamnat în 2020 pentru violență în famile, după ce și-a lovit mama. Pe lângă condamnare, bărbatului îi este interzis să se apropie la mai puţin de 50 m de persoana vătămată sau de membrii familiei acestuia, de a comunica cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale, toate pe o durată de 1 an după executarea pedepsei închisorii sau considerarea acesteia ca executată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii AlbaFest® 2024, cel mai așteptat și aclamat dintre toate evenimentele ce au loc, în fiecare an, în Cetatea Alba Carolina și-a definitivat programul și e gata să-și primească, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea