Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Va fi Mircea Hava susținut de PNL la alegerile din 2024, dacă va candida? Ion Dumitrel: „Cine n-ar susține un învingător?”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Va fi Mircea Hava susținut de PNL la alegerile din 2024, dacă va candida? Ion Dumitrel: „Cine n-ar susține un învingător?”

Posibilitatea ca europarlamentarul PNL de Alba, Mircea Hava, să candideze la alegerile locale din 2024 a devenit un subiect tot mai intens dezbătut de către albaiulieni.

Prezent la emisiunea Radio Unirea FM de astăzi, 13 septembrie, președintele PNL Alba, Ion Dumitrel, a abordat de asemenea acest subiect.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

„Suntem oameni responsabili nu numai de persoana noastră, ci și de locuitorii municipiului și județului, pe care Mircea Hava de atâția ani i-a slujit. Cea mai mare presiune și responsabilitate a noastră este ce se întâmplă cu oamenii din județul nostru.

Cine n-ar susține un învingător? Mircea tot timpul a fost un învingător. Nu se pune problema ca un partid nu și-ar dori un om care să câștige alegerile și să facă lucruri bune pentru oameni.

CITEȘTE ȘI: Candidează Mircea Hava la alegerile din 2024? „Mă gândesc să fac lucrul acesta pentru că văd că orașul are nevoie de asta”

Problema nu este ce vreau eu, sau ce vrea domnul Hava, ci ce își doresc oamenii, iar lucrurile astea se simt.”, a declarat președintele PNL Alba, Ion Dumitrel, la Radio Unirea FM.

Anul 2024 este unul extrem de important din punct de vedere electoral, fiind marcat de alegeri locale, parlamentare și prezidențiale.

Anumite partide au început deja campania, mai mult sau mai puțin oficial, iar politicienii își fac calculele în speranța că vor rămâne sau ajunge la putere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Șapte familii din comuna Ciugud sărbătorite la împlinirea a 50 de ani de căsătorie: Nuntași, „ceterași”, voia bună și armonie ca la sat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șapte familii din comuna Ciugud sărbătorite la împlinirea a 50 de ani de căsătorie: Nuntași, „ceterași”, voia bună și armonie ca la sat Șapte familii din comuna Ciugud au fost sărbătorite marți, 28 mai 2024, la împlinirea a 50 de ani de căsătorie, cu nuntași, „ceterași”, voia bună și armonie ca la sat. ”La Ciugud, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea