Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

USR Aiud neglijează principiile partidului…

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

USR Aiud neglijează principiile partidului…

Constat cu profundă dezamăgire că în partidul din care fac parte, USR Aiud, nu mai există loc pentru vocea mea și nici pentru opiniile celor care pun comunitatea înainte de interesele personale.

De la începutul implicării mele în politică, am urmărit să reprezint cu integritate și transparență cetățenii orașului, punând mereu interesele lor pe primul plan în fața administrației locale. Aceasta a fost întotdeauna esența mandatului meu ca și consilier local.

Am aderat la acest partid cu convingerea că voi putea să îmi exprim principiile și valorile în folosul orașului și a locuitorilor săi. Astăzi, însă, aceste principii sunt îngrădite sau chiar ignorate.

Citește și: Surse: Deputatul USR Beniamin Todosiu a primit oferte pentru a trece la PSD

USR Aiud ar fi trebuit să fie un exemplu de transparență, democrație internă și dedicare față de cetățeni. În schimb, observăm cum unele persoane par să își impună propriile interese în detrimentul binelui comun, abandonând ideea de colaborare și comunicare deschisă.

Este profund dezamăgitor să constat că partidul care ar trebui să fie un vehicul al schimbării pozitive și al ascultării cetățenilor se îndepărtează tot mai mult de aceste idealuri…

Este timpul să ne întoarcem la esența democrației și la angajamentul față de o administrație transparentă și responsabilă. Este timpul să ne întoarcem la cetățeni și să punem interesele lor pe primul loc, așa cum ne-am angajat să facem atunci când am intrat în politică, a scris consilier locale Lucian Alba, citat de aiudinfo.ro

Lucian ALBA,
Consilier Local USR Aiud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Zeci de tineri cu rezultate deosebite din Alba, premiați de europarlamentarul Victor Negrescu: ”Au devenit ambasadori de excepție ai județului și chiar ai României în cadrul competițiilor internaționale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zeci de tineri cu rezultate deosebite din Alba, premiați de europarlamentarul Victor Negrescu: ”Au devenit ambasadori de excepție ai județului și chiar ai României în cadrul competițiilor internaționale” România și județul Alba au tineri de excepție. Am fost onorat să premiez zeci de tineri cu rezultate deosebite din județul nostru. De la sport la geografie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea