Ziarul Unirea

Urmărit internațional pentru înșelăciune, prins de polițiștii din Sebeş. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal și a fost depus în Penitenciarul Aiud

Poliţiştii din Sebeş au depistat un urmărit internaţional, condamnat de Judecătoria Deta pentru fapte de înşelăciune. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul este bănuit şi de o faptă de înşelăciune reclamată la Poliţia municipiului Sebeş, în luna august 2018, de un tânăr din municipiu.

Luni, 7 ianuarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş l-au depistat şi reţinut, pe raza municipiului Sebeş, pe un bărbat de 41 de ani, din municipiul Timişoara, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, urmărit la nivel internaţional.

ELIT

Bărbatul se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani închisoare, dispusă în luna octombrie 2018, de Judecătoria Deta.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul este bănuit şi de săvârșirea unei fapte de înşelăciune reclamată Poliţiei municipiului Sebeş la data de 22 august 2018.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 21 august 2018, s-ar fi întâlnit cu un tânăr de 23 de ani, din municipiul Sebeş, pentru a cumpăra un telefon mobil, contra sumei de 2.800 de lei. În momentul efectuării plăţii, bărbatul ar fi reuşit să-l înşele pe tânăr, care, în schimbul telefonului ar fi primit doar 190 de lei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de înşelăciune.

Totodată, acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat de Judecătoria Deta.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419