Urmărire ca în filme în Șard. Un șofer cu permisul suspendat a încercat, fără succes, să fugă de poliție și a fost identificat

Paul Voicu - Primar 2020

Poliția Rurală Galda de Jos, în noaptea de 1/2 iulie, a efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism a cărui șofer a ignorat semnalul acestora, astfel polițiștii au pornit în urmărirea autospecialei. Șoferul a fost identificat, depistându-se că acesta avea permisul de conducere suspendat.

În noaptea de 01/02 iulie 2020, în jurul orei 02,15, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Șard, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui șofer a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul.

ELIT

Polițiștii au pornit în urmărirea autospecialei, pe care au găsit-o la liziera unei păduri de pe raza localității Ighiu. Ulterior a fost identificat și un bărbat de 30 de ani, din comuna Întregalde, care ar fi condus autospeciala și în legătură cu care polițiștii au stabilit că avea permisul de conducere suspendat.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...