Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: ”(…) putorile stau și boicotează” – Mesajul… creștinesc al unui preot dintr-un sat de lângă Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare, preotul dintr-un sat de lângă Alba Iulia i-a numit pe cei care nu merg la vot ”putori”. Nici măcar așa (sau poate tocmai din cauza ”creștinescului” mesaj) nu a reușit să-și mobilizeze enoriașii.

La secția de vot din sat s-au prezentat la urne, până duminică, la ora 13.00, mai puțin de un sfert din alegătorii înscriși pe liste permanente.

Preotul a dat drept exemplu o familie de români aflată în străinătate, care s-ar fi deplasat la o distanță de 5.000 de km pentru a putea vota și a scris pe Facebook: ”5.000 km pt.a vota?! Iar putorile stau și boicotează”.

Rezultatul a fost că, în respectivul sat, până duminică la ora 13.00 s-au prezentat la vot doar 54 de alegători dintre cei 327 înscriși pe listele permanente.

Tot aici au mai votat 20 de persoane pe liste suplimentare și alte 4 prin urna mobilă.

UPDATE: La foarte puțin timp după apariția acestui articol, preotul și-a editat postarea, înlocuind ”putori” cu ”alții”:

Dar cum… nebănuit este modul de funcționare al rețelei de socializare Facebook, din imaginea de mai sus el poate afla, acum, că site-ul salvează istoricul editărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea