UPDATE/ Incident tragic la Blandiana: Un bărbat de 65 de ani a murit strivit de un utilaj agricol

Un bărbat de 65 de ani, din Blandiana, și-a pierdut viața, miercuri, în urma unui accident produs în propria gospodărie.

Potrivit polițiștilor, acesta a fost prins între tractor și discul agricol pe care încerca să-l atașeze la autovehicul.

ELIT

UPDATE 1: În urma apelului al 112 făcut de unul dintre martorii incidentului, la fața locului a fost trimisă o ambulanță. Medicii au efectuat manevre de resuscitare mai mult de o oră însă, cu toate eforturile depuse, viața bărbatului nu a putut fi salvată și s-a declarat decesul.

Cercetările vor contina, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

UPDATE 2:La data de 15.04.2015, ora 09,50, poliţiştii Postului de Poliție Blandiana au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din comună a suferit leziuni corporale după ce a fost prins între tirantul și roata unui tractor.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi al faţa locului a rezultat că B.I., de 65 de ani, din Blandiana, în timp ce se afla în apropierea gospodăriei sale şi încerca să ataşeze tractorului un disc agricol, datorită unor manevre greşite, a fost prins între tirantul hidraulic şi roata din dreapta spate a tractorului.

La locul accidentului a fost prezent şi un echipaj de ambulanţă care a efectuat manevre de resuscitate, însă fără succes. În cauză nu sunt suspiciuni cu privire împrejurările în care a survenit decesul acestei persoane”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...