Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| INCENDIU PUTERNIC cu degajări mari de FUM la un depozit din Alba Iulia: Intervin pompierii pentru localizarea și lichidarea flăcărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| INCENDIU la un depozit din Alba Iulia: Intervin pompierii pentru localizarea și lichidarea flăcărilor

Un incendiu a izbucnit astăzi, 17 august, la un depozit de PET-uri, pe strada Alexandru Ioan Cuza, din Municipiul Alba Iulia.

Din primele informații intervine Detașamentul de Pompieri Alba Iulia pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, lângă cunoscutul operator economic „SEWS”.

În cadrul operațiunii au intervenit trei autospeciale pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială cu scară mecanică și un echipaj pentru prim ajutor.

YouTube video

Incendiul se manifestă cu flacără vizibilă și degajare mare de fum la un depozit de PET-uri.

La prima evaluare a ISU Alba, suprafața aproximativă pe care se manifestă incendiul este de 2000 metri pătrați.

În sprijinul operațiunii au mai fost trimise echipaje pentru stingere cu apă și spumă din Sibiu, Bihor, Cluj, Timiș și Hunedoara.

Șeful Gărzii de Mediu Alba, Dănuț Hălălai a declarat că societatea la care a izbucnit incendiul este acreditată din punct de vedere al mediului, iar cauzele nu se cunosc deocamdată. ”Fumul este periculos” a spus acesta.

Hălălai a adăugat că în acest moment nu există persoane rănite.

Persoanele din Teiuș și Alba Iulia, dar și cei din partea de munte au fost sfătuiți de șeful gărzii de mediu să închidă ferestrele din cauza curenților de aer care transportă fumul pe distanțe mari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alba Iulia, vizibilă de pe autostradă. Inscripție 3D, inspirată din modelul de la Hollywood, amplasată pe zidurile Cetății

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia, vizibilă de pe autostradă. Inscripție 3D, inspirată din modelul de la Hollywood, amplasată pe zidurile Cetății Alba Iulia va avea o nouă atracție turistică impresionantă, odată cu montarea unei inscripții 3D cu numele orașului, în dreapta porții a III-a a Cetății, deasupra restaurantului PUB 13. Inscripția, inspirată de faimosul model Hollywood, va fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea