Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| INCENDIU de vegetație uscată la Câmpeni: Intervin pompierii cu o autospecială în zona barajului de la Mihoiești

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Câmpeni: Intervin pompierii cu o autospecială în zona barajului de la Mihoiești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în cursul zilei de sâmbătă, 26 martie, în localitatea Câmpeni, județul Alba.

Statia de pompieri Câmpeni intervine pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în proximitatea barajului Mihoiești.

UPDATE 20.40: Incendiul din apropierea barajului de la Mihoiesti a fost lichidat. A ars vegetație uscată pe aproximativ 4ha.

UPDATE 18.30: La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării incendiul se manifesta cu flacăra vizibilă și degajare mare de fum.

Pana la momentul de față suprafața afectată este de aproximativ 1,5 ha.

Se lucrează la localizarea acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

După o zi plină, cu momente festive, solemne și de evocare a istoriei, cei care au venit să sărbătorească Ziua de 1 Decembrie la Alba Iulia și-au dorit să se relaxeze cu mult așteptatele artificii.

Citește și: LIVE VIDEO| Spectacol grandios de artificii, de 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia! Mii de oameni s-au strâns pentru a privi show-ul pirotehnic din Cetate

 

Dar în oraşul în care acum 105 de ani a avut loc Unirea Transilvaniei cu România şi formarea României Mari, spectacolul de artificii s-a lăsat așteptat, începând cu mai bine de o oră mai târziu decât era anunțat în programul oficial.

Motivele pentru care artificiile au fost amâmate se pare că au fost întârzierile produse în cadrul spectacolului artistic.

Oamenii adunați în Piața Cetății pentru a admira focul de artificii și-au exprimat nemulțumirea în postări pe rețelele de socializare în care cereau lămuriri privind întârzierea, dar și ora la care avestea vor avea loc.

Spectacolul de artificii a început totuși în jurul orei 21.40, după mai bine de o oră de întârziere, și deși au fost spectaculoase , mulți oameni, în special familiile cu copii au renunțat să mai aștepte și au plecat spre casă.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare