Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier MORTAL în Sebeș: Un bărbat de 77 de ani, a DECEDAT, după ce a fost lovit de un camion

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier MORTAL în Sebeș: Un bărbat de 77 de ani, a DECEDAT, după ce a fost lovit de un camion

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 5 mai, în Municipiul Sebeș, unde un biciclist în vârstă de 50 de ani se află în stare de inconștiență, după ce a fost lovit de un camion. A fost solicitat un elicopter SMURD.

Garda de intervenție Sebeș a fost solicitată să intervină în municipiul Sebeș pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerarea la un accident rutier.

Din primele informații este vorba despre un biciclist care a fost lovit de un camion.

YouTube video

La momentul actual bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani se află în stare de inconștineță. A fost solicitat un elicopter SMURD.

În cadrul intervenției au fost alocate o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ și un elicopter SMURD.

YouTube video

UPDATE IPJ Alba: Traficul rutier este oprit în zona intersecției străzilor Traian, Valea Frumoasei și Lucian Blaga din municipiul Sebeș, din cauza unui accident rutier în care a fost implicat un camion și un biciclist.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

YouTube video

UPDATE, ora 17.25: Persoana a intrat în stop cardio-respirator. Au fost începute manevrele de resuscitare.

UPDATE, ora 18.20: Victima din nefericire nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acesteia.

UPDATE, ora 19.30, IPJ Alba: La data de 5 mai 2023, în jurul orei 16.30, un bărbat de 37 de ani, din comuna Șugag, județul Alba, în timp ce conducea un camion pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeș, în apropierea intersecției cu sens giratoriu, a surprins și accidentat un bărbat de 77 de ani, din municipiul Sebeș, care se deplasa pe lângă o bicicletă și care s-a angajat în traversarea străzii prin fața camionului, prin loc nemarcat.

În urma accidentului, din păcate, pietonul a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alecsia Toader din Alba Iulia, un exemplu de excelență: Nota 10 la admiterea pentru Facultatea de Medicină din cadrul  Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

Bera Larisa

Publicat

în

Alecsia Toader din Alba Iulia, un exemplu de excelență: Nota 10 la admiterea pentru Facultatea de Medicină din cadrul  Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca Alecsia Toader, din Alba Iulia, a reușit să obțină un rezultat remarcabil la examenul de admitere pentru Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea