Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO/VIDEO: Accident MORTAL pe DN7, ieșirea din Oraștie spre Sebeș. Trei persoane și-au pierdut viața după o coliziune între două autoturisme, unul înmatriculat în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane și-au pierdut viața, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN7, la ieșirea din Oraștie spre Sebeș. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, unul marca BMW, înmatriculat în Alba și o Dacia înmatriculată în Hunedoara.

În accidentul petrecut la ieșirea din Orăștie și-au pierdut viața trei persoane între care și fiul unui polițist în vârstă de numai 18 ani.

https://m.youtube.com/watch?v=ADPELw5Jw3Q&feature=youtu.be

Trafic blocat pe DN7 Orăştie –Sebeş pe raza localităţii Romos, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme. Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să fie reluat în condiţii normale.

In urma impactului frontal a rezultat decesul unui barbat si a unei femei dintr-un autoturism înmatriculat Alba si a unui barbat din autoturismul înmatriculat în Hunedoara. Se fac cercetări cu privire la cauzele si circumstantele producerii evenimentului rutier. In cauza a fost întocmit dosar penal.

În accident și-a pierdut viața fiul unui polițist. Informația a fost confirmată de primarul municipiului Orăștie, Ovidiu Bălan.Este vorba despre Darius Andrei Stan, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Aurel Vlaicu” din Orăștie.

Băiatul ar fi împlinit în luna februarie 19 ani.

UPDATE: Primele măsurători arată că tânărul ar fi pătruns pe contrasens de unde rula un BMW, înmatriculat în Alba. Cei de la IPJ Hunedoara dau ca sigură pătrunderea pe contrasens ca fiind cauza accidentului mortal. Darius Stan era elev la un liceu din Orăștie, în clasa a XII-a. Celelalte două persoane decedate au 59, respectiv 60 de ani, și sunt din județul Alba. Cercetările continuă.

Sursa: hunedoreanul.ro

Sursa foto: Info Trafic județul Hunedoara

[nggallery id=5160]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea