UPDATE FOTO/VIDEO: Accident MORTAL pe DN7, ieșirea din Oraștie spre Sebeș. Trei persoane și-au pierdut viața după o coliziune între două autoturisme, unul înmatriculat în Alba

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Trei persoane și-au pierdut viața, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN7, la ieșirea din Oraștie spre Sebeș. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, unul marca BMW, înmatriculat în Alba și o Dacia înmatriculată în Hunedoara.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În accidentul petrecut la ieșirea din Orăștie și-au pierdut viața trei persoane între care și fiul unui polițist în vârstă de numai 18 ani.

Trafic blocat pe DN7 Orăştie –Sebeş pe raza localităţii Romos, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme. Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să fie reluat în condiţii normale.

In urma impactului frontal a rezultat decesul unui barbat si a unei femei dintr-un autoturism înmatriculat Alba si a unui barbat din autoturismul înmatriculat în Hunedoara. Se fac cercetări cu privire la cauzele si circumstantele producerii evenimentului rutier. In cauza a fost întocmit dosar penal.

În accident și-a pierdut viața fiul unui polițist. Informația a fost confirmată de primarul municipiului Orăștie, Ovidiu Bălan.Este vorba despre Darius Andrei Stan, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Aurel Vlaicu” din Orăștie.

Băiatul ar fi împlinit în luna februarie 19 ani.

UPDATE: Primele măsurători arată că tânărul ar fi pătruns pe contrasens de unde rula un BMW, înmatriculat în Alba. Cei de la IPJ Hunedoara dau ca sigură pătrunderea pe contrasens ca fiind cauza accidentului mortal. Darius Stan era elev la un liceu din Orăștie, în clasa a XII-a. Celelalte două persoane decedate au 59, respectiv 60 de ani, și sunt din județul Alba. Cercetările continuă.

Sursa: hunedoreanul.ro

Sursa foto: Info Trafic județul Hunedoara

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Mihai 27 ianuarie 2018 at 22:32

Cum a intrat pe contrasens pe drum drept?? posibil s-a sinucis. dar ce vina au avut ceilalti 2?

Zapo iasi 28 ianuarie 2018 at 9:20

Lipsa unei educației .lipsa experienței și multe lipsuri au dus aici probabil băiatul era mai ciumeg sau bengos sau cum vreți voi ucigind doi nevinovați .nu mai dați permise la toți descreierații !!!!!!

Anti 28 ianuarie 2018 at 11:58

Așa a fost sa fie.Soarta.Nu cred că băiatul era……Că sa conduci o Dacia Solenza cred că era un copil modest și cuminte,fara fițe.Asta este.Pacat.Nu trebuie judecat nimeni.Poate a fost atent la altceva.

Cici 28 ianuarie 2018 at 12:57

Are taica-su la ce sa mediteze acuma,baiatul pesemne scria un SMS bazandu-se pe faptul ca lui nu i se poate intampla nimic si daca s-ar intampla este tati care-l scoate,doar este militian la rutiera.

Zoro 28 ianuarie 2018 at 13:37

Telefonul!! Cu siguranță era cu ochii pe whatsapp sau Facebook!! Deasta nici nu a frânat!! Era distras total.. Așa cum fac peste 75% dintre șoferii de pe șosele naționale. Cine nu a trimis un mesaj sau a citit o postare să ridice două degete!! ¿

Comentariile sunt oprite