Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT MORTAL între Ghirbom și Berghin: Un tânăr șofer și pasagerul au decedat după ce autoturismul s-a izbit într-un cap de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier mortal a avut sâmbătă după masa, în jurul orei 14:00, pe DJ106I între Ghirbom și Berghin, în urma căruia un tânărul șofer, în vârstă  de 27 de ani și pasagerul de 45 de ani au decedat.

Din primele informații este vorba despre un autoturism care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime rănite, posibil grav.

YouTube video

UPDATE2: Cele două victime, de sex masculin, nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani din Ghirbom, șoferul autoturismului și pasagerul în vârstă de  45 de ani, din Câmpia Turzii.

UPDATE: Intervine Detașamentul de Pompieri Alba Iulia pentru acordarea primului ajutor celor două victime, ambele în stop cardiorespirator.

La fața locului s-a prezentat o autospecială tip ASAS, o ambulanță SAJ și o ambulanță SMURD.

YouTube video

„Un autoturism marca Opel Astra, care se deplasa pe direcție Ghirbom – Berghin, într-o succesiune de curbe a pierdut controlul și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului, conducătorul auto și pasagerul dreapta-față au decedat. Conducătorul auto în vârstă de 27 de ani și pasagerul în vârstă de 45 de ani. În continuare desfășurăm activități pentru stabilirea cauzelor accidentului„, a declarat Comisarul Muntean Răzvan din cadrul Serviciului Rutier Alba.

YouTube video

„Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe drumul județean 106I, pe raza localității Berghin. În accident a fost implicat un autoturism, iar în urma acestuia au rezultat două victime, ambele de sex masculin, șoferul în vârstă de 27 de ani și pasagerul în vârstă de 45 de ani. La momentul ajungerii forțelor de intervenție la locul accidentului, ambele victime se aflau în stop cardiorespirator având politraumatisme severe.

Din păcate, acestea nu au răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul. Pentru această intervenție au fost alocate o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul descarcerare, o ambulanță SMURD terapie intensivă mobilă cu medic și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean”, a declarat Căpitanul Botezan Radu, purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

YouTube video

„Am ajuns aici, am sunat la 112 și m-au rugat domnii de acolo să le dau mai multe detalii. M-am dus, am văzut că acea persoană din fața mașinii, ce a fost aruncată, cred că prin parbriz, era moartă și șoferul cred că avea gâtul rupt, mort și el”, a explicat un martor ocular.

YouTube video

[nggallery id=8068]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea