Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| L-ați văzut? Polițiștii din Alba caută un minor care a plecat de la domiciliu. A fost identificat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba caută un minor care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele, care pot da informații care să conducă la identificarea lui, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 02 septembrie 2021, în jurul orei 23.30, Poliția Municipiului Alba Iuia a fost sesizată de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 2 septembrie, fiul său, BICER ONUR – SEYFETTIN, de 10 ani, a plecat din fața blocului în care locuiește și nu a mai revenit.
Minorul are următoarele semnalmente:
• 140 cm înălțime;
• aproximativ 40 de kilograme;
• Ochi căpriu;
• față ovală;
• Păr brunet, scurt;
La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni sport lungi de culoare gri, bluză verde și încălțăminte sport de culoare neagră.

Imediat după semnalarea dispariției, au demarat activitățile de căutare, iar minorul a fost dat în urmărire.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate, minorul de 10 ani, dispărut, în seara zilei de 2 septembrie, din zona blocului din Alba Iulia în care locuia cu mama sa, a fost identificat.
În această perioadă, minorul a fost împreună cu tatăl său și s-au deplasat pe raza județului Vâlcea. Nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu a suferit nicio vătămare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea