UPDATE FOTO| ALERTĂ: Tânărul de 17 ani din Alba, DISPĂRUT în județul Sibiu a fost GĂSIT de polițiștii sibieni

ALERTĂ: Tânărul de 17 ani din Alba, DISPĂRUT în județul Sibiu a fost GĂSIT de polițiștii sibieni

Polițiștii sibieni caută un adolescent în vârstă de  17 ani a cărui plecare voluntară de la locul de muncă a fost sesizată la data de 18 februarie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

La data de 18 februarie a.c., prin S.N.U.A.U. 112, mama unui adolescent  în vârstă de 17 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 16 februarie a.c., fiul său, POP DORIN ALEXANDRU, în vârstă de 17 ani, din județul Alba, a plecat de pe raza localității Gura Râului, jud. Sibiu, unde lucra ca îngrijitor de animale, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

INFORMARE COVID-19

Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 70 kg, constituție atletică, ten deschis, fața ovală, nas drept, ochi căprui, păr tuns scurt de culoare șaten.

Obiecte vestimentare:  pantaloni de culoare albastră, bluză de tip hanorac cu mânecă lungă de culoare neagră, vestă cu nasturi de culoare gri cu negru, cizme din cauciuc de culoare verde.

Semne particulare: nu se cunosc.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest adolescent sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE: În referire la plecarea voluntară la data de 16 februarie a.c., a minorului Pop Dorin Alexandru, de pe raza localității Gura Râului, vă informăm că, în urma investigațiilor efectuate, la data de 20 februarie a.c., minorul a fost depistat de către polițiștii sibieni pe raza localității Dobârca.

Din primele cercetări rezultă că minorul nu a fost victima niciunei infracțiuni. Acesta a fost predat familiei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...