UPDATE FOTO| ALERTĂ ÎN ALBA: Bărbatul din Alba Iulia, dat dispărut de familie a fost GĂSIT de polițiști în oraș

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a plecat de la locuința sa din Alba Iulia și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Azi, 17 martie, în jurul orei 09,00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din Alba Iulia, cu privire la faptul că, fiul său, NEMEȘ IOAN DAN, de 51 de ani, a plecat de la locuința sa din Alba Iulia și nu a mai revenit.

Bărbatul este sub tratament medical, suferind de diverse afecțiuni, iar din primele cercetări efectuate de polițiști rezultă că acesta ar fi plecat de la domiciliul comun cu al mamei sale, în noaptea de 16/17 martie.

INFORMARE COVID-19

UPDATE: Bărbatul din Alba Iulia dat disparut în această dimineață, a fost gasit în oraș. Acesta e în stare bună, au declarat reprezentanții IPJ Alba.

Bărbatul are următoarele semnalmente:

  • 175 cm înălțime;
  • 88 de kilograme;
  • Ochi căprui;
  • Păr brune, tuns scurt;
  • Are o aluniță în spatele urechii stângi;

La momentul dispariției purta o haină de trening bej, pantaloni negri și fes negru.

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar polițiștii desfășoară activități de căutare.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...