UPDATE/ FOTO: Accident pe DN74A, la Cărpiniș, comuna Roșia Montană. Un autoturism „a plonjat” peste marginea drumului și s-a oprit pe malul râului

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un accident rutier a avut loc joi, pe DN74A, la Cărpiniș, comuna Roșia Montană. Un autoturism „a plonjat” peste marginea drumului și s-a oprit pe malul râului.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Șoferul unui autoturism a avut parte de senzații tari, joi, când mașina la volanul căreia se afla a părăsit partea carosabilă, a sărit peste marginea drumului și s-a oprit pe malul râului. Potrivit martorilor, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

UPDATE: ”La data de 4 ianuarie a.c., un bărbat de 50 de ani, din comuna Poiana Vadului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74A, în direcţia Abrud –Cîmpeni, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă spre stânga a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, un tânăr de 26 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni, pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

Petrule 4 ianuarie 2018 at 16:31

Opel astra g modelu de masina.

Comentariile sunt oprite