Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Accident MORTAL la intersecția DN1 cu Galda de Jos: Un biciclist a DECEDAT după ce a fost accidentat de un autotren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier grav a avut loc miercuri dimineața în jurul orei 7.00, la intersecția DN1 cu Galda de Jos, unde un biciclist a fost lovit de un autotren.

Din primele informații, un biciclist a fost accidentat miercuri dimineața de un tir pe DN 1, la intersecția cu Galda de Jos.

Potrivit IPJ Alba, sensul de mers Alba Iulia-Teiuș este blocat. Se circulă alternativ, iar victima este accidentată grav.

UPDATE: Biciclistul, un bărbat de aproximativ 55 de ani, din Galda de Jos a decedat.

UPDATE2: La data de 2 septembrie 2020, în jurul orei 07,00, pe DN 1, la kilometru 341, la intersecție cu Drumul Județean 107 H, în afara localității Galda de Jos, un bărbat de 57 de ani, din Galda de Jos, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate de trecere, la pătrunderea de pe drumul județean în drumul național, unei autoutilitare condusă de un bărbat de 27 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș, fiind acroșat de acesta.

În urma accidentului, biciclistul a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea