UPDATE FOTO: ACCIDENT MORTAL la balastiera din Mihalț. Șoferul unui camion a decedat după ce s-a răsturnat cu o autobasculană de la 7 metri

Un șofer şi-a pierdut viaţa miercuri într-un accident care a avut loc la balastiera din Mihalţ. Bărbatul conducea un camion, în momentul în care a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat.

La faţa locului s-au deplasat Garda Blaj și Detașamentul Alba Iulia cu o autospeciala, 1 Descarcerare, 1 ambulanță B, 1 ambulanță C cu 13 subofițeri, pentru evacuarea persoanei surprinsă sub o autobasculantă răsturnată în comuna Mihalț, zona balastierei Mihalț.

ELIT
 În urma accidentului, șoferul a decedat. Cercetările sunt în desfășurare.
UPDATE: Un bărbat de 51 de ani, din comuna Mihalț, angajat al stației de sortare, în timp ce manevra un camion în spate, spre punctul de deversare în buncărul de alimentare al stației, a scăpat camionul peste sistemul de oprire al buncărului și a căzut de la o înălțime de 7 metri.
În urma accidentului, conducătorul camionului a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate în muncă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...