Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE/ Acident rutier între Abrud și Câmpeni: Coliziune între două autovehicule – o persoană rănită a fost transportată la spital

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de cercetare a IPJ Alba s-a deplasat, sâmbătă în jurul orei 14.00, în zona Abrud pentru a stabili împrejurările în care s-a produs, pe DN 74A, la km. 8, un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Potrivit polițiștilor au fost implicate două autovehicule ar au intrat în coliziune. Victima a fost transportată la Spitalul Câmpeni.

UPDATE: Din primele informații de la locul accidentului rezultă că este vorba despre o depășire neregulamentară. În urma impactului unul dintre șoferi a suferit leziuni pentru are va primi tratament de specialitate la spital. Ambele autoturisme sunt înmatriculate în Alba.

UPDATE raport IPJ Alba: Sâmbătă, 31 mai 2014, ora 1330, Poliţia oraşului Abrud a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe DN 74 A în localitatea Cărpiniş.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a stabilit că Antoniu M.,  de 41 ani, din oraşul Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74 A , pe raza satului Cărpiniş, pe direcţia de mers Abrud – Cîmpeni, se angajează în depăşirea neregulamentară a unui autoturism şi intră în coliziune cu o autoutilitară condusă de către Romul L., de 59 ani, din municipiul Alba Iulia, care circula regulamentar din sensul opus de mers.

În urma accidentului Antoniu M., a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Cîmpeni,  nefiind necesara internarea acestuia.

Cercetările continuă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor Un șofer de 35 de ani din Mogoș este suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor. Citește și: FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea