Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier la Unirea – o persoană a murit după o coliziune între două TIR-uri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană a murit iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri joi seara, în jurul orei 19.00, în localitatea Unirea, în urma unui accident rutier.

Potrivit IPJ Alba este vorba despre o coliziune între două TIR-uri. La locul accidentului a intervenit și un echipaj de descarcerare de la Detașamentul ISU Aiud. În prezent se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările încare s-a produs tragicul eveniment rutier.

UPDATE: Din primele informații de la fața locului rezultă că unul dintre autotrenurile implicate în accident transporta grinzi de beton. În urma impactului acestea s-au răsturnat peste celălalt TIR și l-au strivit pe șofer. Pentru a scoate cadavrul este necesară intervenția unui utilaj special.

UPDATE 2: Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, autotrenul încărcat cu profile de beton, condus de un șofer în vârstă de 23 de ani, din județul Cluj, se deplasa pe direcția Aiud – Turda. În localitatea Unirea, în zona Sălii de Sport șoferul a intrat într-o depășire riscantă iar când a încercat să intre înapoi pe banda sa de mers, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu celălalt autotren care trasporta cauciucuri, care venea din sens opus iar grinzile s-au răsturnat peste cabina șoferului în vârstă de 24 de ani (domiciliat tot în județul Cluj).

UPDATE 3:La data de 27.06.2013, ora 19.11, pe DN 1, la km 427, în localitatea Unirea, judeţul Alba, M.N., un tânăr de 22 de ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă în direcţia Aiud – Turda, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri într-o zonă în care această manevră este interzisă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de S.M.V., de 24 de ani, din Câmpia Turzii. În urma accidentului S.M.V. a decedat la locul producerii accidentului, fiind prins sub grinzile de beton ce s-au răsturnat din camionul condus de M.N. Conducătorul auto care a provocat accidentul a suferit leziuni corporale ușoare. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea