Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE Accident mortal la Aiud: Un muncitor de la firma de salubrizare a decedat după ce a fost acroșat de pe scara din spate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident mortal s-a petrecut, marți, la Aiud, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

politiaPotrivit IPJ Alba, tragicul accident a avut loc pe strada Transilvaniei din Aiud la nr. 142, la ieșirea către Cluj.

În coliziune au fost implicate două autovehicule.

Potrivit IPJ Alba, persoana rănită a decedat la spital.

ISU Alba a precizat că a fost vorba de două camioane.

UPDATE: O.P.N., de 31 de ani, din Vadul Crișului, județul Bihor, în timp ce conducea o autospecială în direcția Aiud-Turda, nu a păstrat în timpul depășirii o distanță laterală suficientă față de autovehiculul depășit, o mașină de salubrizare, condusă de G.C.M. de 54 de ani din Aiud, acroșându-l cu partea laterală. În urma accidentului K.E. de 47 de ani din Aiud, pasager pe scara din stânga a autovehiculului  de salubrizare a suferit leziuni grave si a decedat.

UPDATE raport IPJ Alba: În jurul orelor 05.10, pe strada Transilvaniei din Aiud,  O.P.N., un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Vadu Crişului, judeţul Bihor, în tip ce conducea o autospecială, în direcția Aiud – Turda, s-} angajat în depăşirea unei autospeciale de salubritate şi, datorită faptului că nu a păstrat o distanţă laterală suficientă, l-a acroşat pe un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Aiud, care se afla pe scara specială din partea stângă a autospecialei de salubritate. În urma accidentului, bărbatul de 47 de ani a suferit leziuni corporale grave şi a decedat. Faţă de O.P.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea