Rămâi conectat

Curier Județean

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează și în anul academic 2018-2019 cursuri de limba chineză. Înscrieri până în 30 octombrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în colaborare cu Institutul Confucius al Universității Transilvania din Brașov, anunță deschiderea cursurilor din cadrul lectoratului de limba chineză în cadrul  instituției noastre în anul universitar 2018-2019.

Cursurile vor fi de două tipuri, și anume:

1.      Nivel mediu/avansați – se adresează absolvenților cursului de limba chineză;

2.      Nivel începător – se adresează tinerilor și adulților interesați de limba, cultura și civilizația chineză.

Pentru înscrieri, vizitați linkul alăturat: http://relint.uab.ro/index.php?pagina=pg&id=26&l=ro – unde veți găsi două formulare de candidatură: unul se adresează absolvenților cursului de limba chineză din anii anteriori – formularul 1, iar celălalt se adresează cursanților de nivel începător – formularul 2.

Pentru detalii suplimentare, puteți contactați biroul Centrului de Relaţii Internaţionale, Str. Gabriel Bethlen Nr. 5, 510009 Alba Iulia, telefon +40258 806042, e-mail: [email protected].

Perioada de primire a înscrierilor este 4 – 30 octombrie 2018. Cursurile vor începe în data de 5.11.2018. Cunoașterea limbii engleze este obligatorie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă Continuă lucrările la Școala Șpring, în prezent construindu-se etajul clădirii. În următoarea etapa se va acoperi construcția, iar teracotele au fost înlocuite cu o centrală pe peleți. ”Colaborarea dintre primărie și școală este foarte importantă, astfel, în acești ani, am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea