Rămâi conectat

Sport

Uniriştii Schiau şi Ioani rămân în vederile prim-divizionarei FC Botoşani *CSU Craiova insistă pentru Andrei David

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia - LPS Oradea 3FC Botoşani, unde a ajuns fostul portar al Metalurgistului Cugir, Călin Tiut a testat în această perioadă trei dintre jucătorii unirişti ce au terminat junioratul, oficialii moldovenilor ţinându-i sub observaţie în continuare, pentru o posibilă înregimentare pe mijlocaşii Darius Schiau şi Alexandru Ioani. 

Leo Grozavu a avut trei unirişti la antrenamentele acestei săptămâni, celor doi adăugându-se şi apărătorul lateral Matei. Reprezentanţii prim-divizionarei doresc să-i înregimenteze pe cei doi mijlocaşi, în condiţiile în care ar găsi o echipă de Liga a 3-a pentru a rula efectivul, în campionatul următor, în ideea ca tinerii de pespectivă să capete experienţă şi jocuri.

*Andrei David, comparat cu Gicu Grozav şi minimum 50.000 de euro

De asemenea, CSU Craiova este foarte interesată de serviciile golgheterului pur-sânge Andrei David, originar din Arieşeni, remarcat la etapa de zonă de la Oradea, alături de alţi trei coechipieri, Davidaş, Lupea şi Cordoş. „Oltenii vor să îl achiziţioneze, i-a impresionat, dar nu o să plece pe gratis. Eu cred că are un talent extraordinar, comparabil cu cel al lui Gicu Grozav. Suma de la care pornim negocierile va fi de 50.000 de euro„, a punctat Mihai Dăscălescu, oficialul „alb-negrilor”.

Andrei David a înscris 48 de goluri în campionatul judeţean al juniorilor C, sub comanda lui Vasile Ursu şi a ieşit din plin la rampă la disputa eliminatorie cu Inter Petrila (4 goluri) şi la etapa de zonă de la Oradea (încă 4 reuşite în 3 meciuri), fiind recent în turneu în Ungaria cu Unirea Alba Iulia (antrenor Florian Brumaru).

La un moment dat, Lăsconi (atacant, ce l-a impresionat şi pe Gicu Grozav), Costantea şi N. Rus (fundaşi) au fost vizaţi de CSMS Iaşi, însă deocamdată mutarea nu s-a mai produs. Cele două echipe din elită şi-au exprimat interesul pentru fotbaliştii care au încheiat junioratul şi pot pleca fără pretenţii din partea clubului din Cetatea Marii Uniri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea