Rămâi conectat

Sport

Unirea Ungheni – Metalurgistul Cugir, sâmbătă, la ora 15.00 | Derby cu probleme de efectiv pentru “roș-albaștri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Derby-ul primei etape din returul Seriei 9 din Liga 3 are loc sâmbătă, de la ora 15.00, la Ungheni, între pretendentele la prezența la barajul pentru promovare, formații clasate pe podium și despărțite de un singur punct: amfitrionii – locul secund (16 puncte), cugirenii – poziția a 3-a (15 puncte).

“Roș-albaștrii” s-au impus în runda inaugurală, 2-1, după o revenire spectaculoasă în actul secund împotriva formației la care activează cugireanul Marian Codrea. Derby-ul “de Alba” de săptămâna trecută a lăsat urme adânci în tabăra Metalurgistului. Formația lui Lucian Itu a pierdut, scor 1-3, după ce avea avantaj la pauză, primele două reușite adverse venind în urma unor penalty-uri, faze ce au adus și două eliminări.

Vor lipsi Boldea, Vitinha și Udrea – suspendați, incerți fiind I. Grozav, Dohotariu și Tîrla (accidentări, se speră în recuperarea unora dintre aceștia), astfel că oaspeții sunt privați de jucători de bază, situație în care e nevoie de improvizații în formula de start.

“Va fi un joc foarte greu, în condițiile atâtor absenți. Venim după decepția de la Alba Iulia și întâlnim echipa favorită la locul secund, din punctul meu de vedere, gazdele având la rându-le o remiză acasă, etapa trecută, cu Avântul Reghin. Și așa, ne vom apăra șansele și încercăm să obținem un rezultat pozitiv”, a menționat Lucian Itu. Eșecul de la Alba Iulia a pus, pentru cugireni, punct unei serii de 5 întâlniri fără eșec, Metalurgistul necunoscând gustul succesului pe terenuri străine (3 remize) în acest campionat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea