Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia trece la CSM Unirea Alba Iulia! Se confirmă: fotbalul intră sub tutela primăriei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai importantă mutare din ultimul deceniu din Cetatea Marii Uniri prinde contur: echipa de liga a 3-a AFC Unirea Alba Iulia va fi preluată de primăria municipiului Alba Iulia în această vară prin intermediul CS Municipal Unirea Alba Iulia.

Astfel, dacă toate lucrurile vor fi în regulă, divizionara terță va avea asigurată finanțarea din fonduri publice, va exista mult visata stabilitate financiară, după ani de chin, problemele ducând echipa fanion a Albei în situația de a lupta în prezent pentru evitarea retrogradării în Liga a 4-a! Pentru aceasta însă, în următoarele două luni “alb-negrii” trebuie să stingă toate datoriile, bazându-se pe banii încasați din China în contul transferului lui Nicolae Stanciu, aproximativ 140.000 de euro.

Vom prelua echipa de la vară. Am fost numeroase discuție pe această temă cu primarul, cu viceprimarii, cu aleșii locali. Dreptul de participare în Liga a 3-a va fi cesionat către CSM Unirea Alba Iulia, iar apoi, în luna iunie, în termenul prevăzut de regulament, vom depune documentele aferente la Federația Română de Fotbal”, a punctat Radu Urcan, directorul CSM Unirea Alba Iulia, într-o emisiune la Radio Unirea FM.

Totul depinde ca clubul să fie pe «zero» în privința datoriilor. Vrem să ne consolidăm din mers, sezonul următor să accedem în play-off, iar în 2024, când Unirea va împlini 100 de ani, să celebrăm o promovare în Divizia B”, a spus Urcan.

Foto: Lucian DANCIU

Articol publicat în ziarul „Unirea”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Olimpia Aiud, campioană județeană la Under 16, cu 16 victorii și golaveraj 177-7

Dan HENEGAR

Publicat

în

Olimpia Aiud, campioană județeană la Under 16, cu 16 victorii și golaveraj 177-7 Cu 4 etape înaintea finalului, Olimpia Aiud a devenit campioană județeană la Under 16, cu 16 victorii din tot atâtea meciuri și un golaveraj impresionant 177-7 (medie de peste 11 goluri/ meci). Ultimul succes, 16-1 (10 goluri înscrise de Raul Ocnean) cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea