Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia, 7 achiziții pentru salvare! Ultimele: fundașul algerian Adnan și Banienschi, cu juniorat în Italia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimele două transferuri realizate de Unirea Alba Iulia, „lanterna roșie” a Seriei a 9-a din eșalonul terț sunt apărătorii Adnan Benkirat (31 de ani, din Algeria) și Cătălin Banienschi (18 ani, jucător ce a jucat 3 ani în Italia, la Olterepo și Piacenza).

Ultimul (foto), este un fost internațional Under 17 al României, evoluează pe banda stângă, aparține de Petrolul Ploiești, în toamnă a debutat în Liga a 3-a, jucând în octombrie, pentru Luceafărul Oradea) și a fost dorit în această perioadă de Metalul Buzău. De asemenea, gruparea albaiuliană mai așteaptă mâine un nigerian, în probe, și mai caută un portar (l-a vrut pe Mihai Mincă, încă CS Universitatea nu i-a dat dezlegarea)

În această săptămână sunt amicalele cu Aurul Brad (mâine, ora 16.00, la Oarda de Jos) și Voința Stremț (sâmbătă, 19 februarie, ora 11.00, în deplasare).

Până în prezent, în încercarea de a evita retrogradarea, „alb-negrii” au rezolvat 7 achiziții: Denis Iepure (n. 2001, atacant, Victoria Viișoara), Darius Indrei (n. 2001, mijlocaș stânga, Victoria Viișoara), ambii împrumutați până la finele stagiunii, Ionuț Ispas (n. 1999, atacant, Performanța Ighiu), Ionuț Cîrloanță (atacant, 20 de ani, Unirea Ungheni), fundașul dreapta Erik Harangozo (n. 2003, ex Csikszereda Miercurea Ciuc, CFR Cluj juniori), Adnan (fundaș, n. 1990, din Algeria) și Banienschi (Luceafărul Oradea, via Petrolul Ploiești).

La majoritatea jucătorilor care s-au aflat în probe la începutul pregătirii s-a renunțat, excepția numindu-se Ispas.

De asemenea, albaiulienii s-au despărțit de 6 jucători, Al. Giurgiu (CS Ocna Mureș), Haj (Metalurgistul Cugir), Pocol (Someșul Dej), Bartok (revenit la FK Csikszereda Miercurea Ciuc), Cl. Morariu (expirat împrumutul de la CF Avrig) și Mocanu (Dacia Unirea Băila, direcționat de Concordia Chiajna, clubul de care aparține).

Foto: Piacenza Calcio


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea