Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

Undă verde pentru derularea proiectului „Servicii integrate pentru persoane cu nevoi speciale”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Printr-o scrisoare, Consiliul Judeţean Alba a solicitat Primăriei Cugir punerea la dispoziţia proiectului „Încluziunea socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale” pentru perioada 1.02.2011 – 31.07.2013 a imobilului din Vinerea reabilitat prin proiectul „Servicii Integrate pentru Persoane cu Nevoi Speciale”. Totodată, Consiliul Judeţean comunică autorităţii locale faptul că începând cu 1 februarie 2011, se demarează activităţile din proiectul strategie sus menţionat. În cadrul acestui proiect se asigură la nivelul oraşului Cugir finanţarea următoarelor servicii:
– „Verde pentru soarta ta” – serviciu resursă pentru maxim 20 de tineri şi adulţi cu dizabilităţi/risc care vor fi consiliaţi/formaţi profesional/calificaţi.
– „Ajută-mă să trăiesc frumos” – serviciu resursă pentru tineri şi adulţi cu dizabilităţi.
– „Micul Prinţ, paşi spre viitor” – servicii de orientare vocaţională pentru copii de 14-16 ani aflaţi în risc.
De reamintit că oraşul Cugir a căştigat la nivelul judeţului Alba proiectul microregional „Servicii integrate pentru persoane cu nevoi speciale”, în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”. Printr-o hotărâre din 2009, Consiliul local Cugir a fost de acord cu afectarea imobilului sus menţionat pentru proiectul „Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale” cu asumarea din partea Consiliului local a costurilor de funcţionare a serviciilor care nu sunt acoperite prin proiect. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea de Vest din Timișoara deschide platforma online de admitere pentru înscrierea candidaților (P)

Bogdan Ilea

Publicat

în

Universitatea de Vest din Timișoara deschide platforma online de admitere pentru înscrierea candidaților (P) Viitorii studenți UVT își pot crea dosarele de înscriere, online, pe platforma de admitere, accesând site-ul admitereonline.uvt.ro – Aspiranții la studii universitare pot începe oficial procesul de admitere la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), prin intermediul platformei online special creată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea