Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Un transport ilegal de 2,5 tone de carne de miel a fost interceptat cu sprijinul serviciului „doi şi-un sfert” din IPJ Alba!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciului Poliţiei Rutiere, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Alba şi Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba, cu sprijinul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Alba şi Serviciului de Supravegheri Operative Alba, l-au depistat în trafic, pe raza municipiului Sebeş pe  Ş. G., de 51 de ani, din Petreşti (Sebeş), în timp ce transporta cu o autoutilitară frigorifică, 258 carcase de miel. Bărbatul a prezentat documente sanitar veterinare şi dovadă de sacrificare doar pentru un număr de 20 de carcase. Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 720 de lei pentru nerespectarea prevederilor art. 3 lit. b pct. 2 din H.G. nr. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor iar cele 238 de carcase de miel, în greutate de 2.400 kg, pentru care nu au fost prezentate documente legale, au  fost ridicate în vederea confiscării. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ministerul Educației, lege privind accesul copiilor la tehnologie: În ce condiții cei mici au voie la dispozitive

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Educației, lege privind accesul copiilor la tehnologie: În ce condiții cei mici au voie la dispozitive Un proiect premieră de la Ministerul Educației face referire la accesul copiilor la tehnologie, atât la școală, cât și acasă, iar potrivit documentului, cei până-n 2 ani nu ar trebui să aibă acces la telefon sau tabletă, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea