Rămâi conectat

Actualitate

Un tânăr șofer din Alba, aflat sub influența alcoolului, a distrus cu mașina conducta de gaz a unui imobil din Miercurea Sibiului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 19 ianuarie, în jurul orei 0.10, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat pe str. Ilie Măcelariu din orașul Miercurea Sibiului, în urma unui apel telefonic prin care se sesiza producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

accident-teava-gazLa fața locului, polițiștii rutieri au identificat autoturismul și conducătorul auto (un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în județul Alba), stabilind faptul că, pe fondul stării de ebrietate în care se afla (0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat) și a neadaptării vitezei în curbă, șoferul a pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu branșamentul de gaze naturale a unui imobil.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul condus nu este înmatriculat, fiind radiat din circulație la data de 06.07.2016, în urma unei hotărâri judecătorești.

Potrivit IPJ Sibiu, în cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat (art. 334 alin. 1 din Codul Penal).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea