Rămâi conectat

Sport

Un tânăr din Teiuș este campion în Spania, la luptele K1: ”Nu știu ce înseamnă teama”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Daniel Oltean01Daniel Oltean, un tânăr în vârstă de 19 ani a plecat în Spania cu scopul de a-și construi un viitor și de a-și îndeplini visul, acela de a ajunge unul dintre cei mai buni luptători din lume. Ambiția, determinarea și curajul i-au adus în data de 5 iunie 2014 un trofeu foarte important, Campion în Spania la luptele K1, categoria 71 de kilograme. Teiușanul cunoscut sub numele de Bebe Biv nu vrea să se oprească aici, ci își dorește să câștige cât mai multe trofee, pentru ca județul Alba să se mândrească cu el.

Se antrenează de la vârsta de 14 ani, iar la 18 ani a plecat în Spania, unde l-a întâlnit pe Claudiu Florin Pădureanu, noul său antrenor, lider al echipei Best Fighiter Club, o persoană care l-a înțeles în toate.

Daniel Oltean02Daniel spune că a ajuns la un nivel în care nu mai știe ce e frica și se pregătește temeinic într-o țară care apreciază mai mult lupta.

”Pentru mine toate luptele sunt la fel de importante. Mă concentrez bine pentru a face cel mai spectaculos meci, sau cel puțin cel mai tehnic și să ies învingător. Muncesc foarte mult, mă antrenez și pot să zic ca nu am frică. Nu știu ce înseamnă teama. Fiecare meci are o atmosferă specială. Nu prea pot să explic în cuvinte ce simt atunci când lumea te încurajează și te aplaudă. E ceva ce numai dacă ești acolo poți simți. Aici, în Spania, oamenii Daniel Oltean03apreciază mult mai mult lupta, în țară sunt mai ocupați cu munca și alte probleme. Nu am avut un adversar dificil. Cel mai dificil adversar pentru mine, sunt chiar eu. Viața este foarte grea printre străini, chiar dacă ești apreciat. În viitor, vreau să revin în țară pentru persoanele dragi. Nu am un idol, dar îmi place foarte mult Badr Hari. Îl consider un luptător foarte bun, este un model de urmat” a spus luptătorul.

Daniel spune că își dorește, în viitor să aibă cât mai multe meciuri care, de ce nu, să fie transmise de un post de televiziune, pentru ca locuitorii județului Alba să-l urmărească în ”acțiune”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea